Αγία Παρασκευή...Αυτό που μας ενώνει!

Σάντα:Η ομάδα της πόλης μας-η ομάδα της καρδιάς μας


Α.Ο. Αγίας Παρασκευής

Έτος ίδρυσης: 1931
Έδρα: Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Χωριτηκότητα: 2,800
Χρώματα: Μαύρο - Λευκό
------------------------------------------------------------------
Πρόεδρος: Μανιάτης Δημήτρης
Αντιπρόεδρος: Λευτέρης Σαρελάκος
Αναπλ. Αντιπρόεδρος: Γιάννης Γουργούλης
Γενικός Γραμματέας:Πάνος Κοσκινάς
Ταμίας:Πάνος Κοσκινάς.Λίτσα Κουφολούκα
Γενικός Αρχηγός:Μάριος Τζώρτζης

Υπεύθυνος Ακαδημιών:Γιάννης Μουλαβασίλης

------------------------------------------------------------------
Διεύθυνση ΠΑΕ: Γήπεδο Νότου, Αγία Παρασκευή
Τ.Κ.: 15342
Τηλέφωνο: 210 6090440
Φαξ: 210 6090441
Ιστοσελίδα:
E-mail: paesanta@otenet.gr
------------------------------------------------------------------
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
-Πρωταθλήτρια Δ' Εθνικής: 1 (2008)
-Πρωταθλήτρια Α' Αθηνών: 2 (1992, 2004)
-Πρωταθλήτρια Β' Αθηνών: 1 (2000)
-Πρωταθλήτρια Γ' Αθηνών: 2 (1988)
-Υπερπρωταθλήτρια Α' Αθηνών: 2 (1992, 2004)
-Υπερπρωταθλήτρια Γ' Αθηνών: 1 (1988)
-Κυπελλούχος ΕΠΣΑ: 3 (1992, 2005, 2008)

6/5/12

Κλειδιά συγκέντρωση και άμυνα"

http://basketblog.gr

Του Αλέξανδρου Τρίγκα
03/05/2012 (23:52)

Τις πρώτες αγωνιστικές ο εγκλιματισμός στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Β' Εθνικής ήταν δύσκολος, με αποτέλεσμα η Αγία Παρασκευή να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. Η σκληρή δουλειά και η υπομονή, όμως, που επέδειξε ο Νίκος Χατζηπανηγύρης και οι παίκτες του απέδωσαν καρπούς και έφεραν τους "μελανόλευκους" κοντά στην άνοδο στην Α2.

Το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου είναι καθοριστικό για την κατάληψη της τρίτης θέσης και αυτό το γνωρίζουν καλά άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας.

Ο πλεϊμέικερ της Αγίας Παρασκευής, Μιχάλης Κουρής, μίλησε στο basketblog.gr για το ντέρμπι με τους Βολιώτες υποστηρίζοντας πως: "Μέσα στον Βόλο μπορεί να παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο με "καυτή" ατμόσφαιρα, αλλά δεν θα έχουμε άγχος, παρότι ουσιαστικά θα κριθεί η άνοδος.

Το παιχνίδι με το Ηράκλειο ήταν πολύ πιο δύσκολο, γιατί έπρεπε να το κερδίσουμε πάση θυσία προκειμένου να "καπαρώσουμε" την 4η θέση της βαθμολογίας. Πλέον, είμαστε σίγουρα τέταρτοι και αισθανόμαστε πιο άνετα. Θα πάμε, όμως, στον Βόλο για να κερδίσουμε, γιατί θέλουμε να τερματίσουμε στην 3η θέση και να εξασφαλίσουμε απευθείας την άνοδό μας στην Α2.

Παιχνίδια όπως αυτά με τη Νίκη Βόλου είναι από αυτά που τα ευχαριστιέμαι. Χαίρομαι να παίζω σε γεμάτα γήπεδα, σε παιχνίδια που κρίνουν κατηγορίες" για να συνεχίσει:

"Στην αρχή του πρώτου γύρου κάναμε κάποιες μαζεμένες ήττες, που μας στοιχίζουν μέχρις στιγμής. Στη συνέχεια, όμως, βελτιωθήκαμε σημαντικά και βρήκαμε αγωνιστικό ρυθμό. Αυτή τη στιγμή έχουμε σερί εννέα συνεχόμενων νικών, το οποίο θέλουμε να επεκτείνουμε.

Όλα τα παιδιά έχουμε καταλάβει τον ρόλο μας στην ομάδα και σε αυτό οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, η αγωνιστική άνοδος της Αγίας Παρασκευής. Ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και αυτό αποτυπώνεται στους αγώνες".

Όσο για το αν ο βαθμολογικός πίνακας "λέει" την αλήθεια, τόνισε: "Ο Αίολος Τρικάλων και ο Φιλαθλητικός είναι ένα επίπεδο πιο πάνω σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες και αυτό αποτυπώθηκε στο παρκέ. Από εκεί και πέρα εμείς μαζί με τη Νίκη Βόλου και το Ηράκλειο πιστεύω πως δείξαμε μεγαλύτερη αγωνιστική συνέπεια σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες και γι αυτό φτάσαμε στο σημείο να είμαστε οι τρεις ομάδες που πάλευαν για την τρίτη θέση της ανόδου".

Τί πρέπει να κάνουν όμως οι παίκτες του Νίκου Χατζηπανηγύρη για να αλώσουν την έδρα της Νίκης Βόλου; "Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την καυτή ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στον Βόλο και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε σε καμία περίπτωση, αλλά να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να παίξουμε τη σκληρή άμυνα που μας χαρακτηρίζει στον δεύτερο γύρο.

Άμα καταφέρουμε να τους περιορίσουμε επιθετικά, τότε θα έχουμε κάνει τη μισή δουλειά
.

Έχουμε το επιθετικό ταλέντο να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους και να κερδίσουμε, αλλά επαναλαμβάνω πως πάνω απ όλα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στην άμυνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: